Backend Developer

Gordon Delivery är en snabbväxande scaleup som på fem år etablerat sig som ledande aktör på den svenska marknaden inom digitalisering av last-mile-flödet, som till stor del är drivet av e-handeln. Bland kunderna finns merparten av aktörerna inom dagligvaruhandeln och bolag med erbjudande av matkassar.

Modellen bygger på att Gordons digitala plattform och professionella och serviceinriktade personer, så kallade Gordoneerer, levererar varor till konsumenter samtidigt som Gordon stödjer handlare genom hela leveransprocessen – från mottagen order till nöjd kund.

Gordon Delivery växer snabbt, med mer än fördubblad omsättning varje år sedan starten 2015. Den snabba tillväxten förväntas fortsätta i Norden samt genom att erbjudandet nu lanseras internationellt.

Om rollen

I rollen som backend-utvecklare kommer du få vara med och utveckla framtidens lösningar inom Last-Mile-Delivery, du kommer bland annat få jobba med vidareutveckling av Gordons tracking-sida, Last-Mile Plattform, order-API, ruttoptimering, vår förar-app etc.

Rollen passar dig som vill ta dig an en roll där du får chans att komma med egna idéer och tankar, ta mycket eget ansvar och jobba proaktivt med nya lösningar. Vi är ett litet företag i ständig förändring och man måste känna sig bekväm med en flexibel vardag.

Du kommer få bli del av ett team med grymma kollegor som tror på dig och som vill att du ska ha de bästa förutsättningar för att tillsammans ta sig framåt.

Om dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet av backendutveckling. Du är trygg i att arbeta med Node.js, MongoDb och Git, och det är ett plus om du har arbetat med eller har ett intresse för DevOps. Du har kanske jobbat med Continuous integration (CI), Continuous delivery (CD) eller vill lära dig mer inom det området.

Du lägger stor vikt vid snyggt skriven kod och med kvalitet i fokus. Du är prestigelös, har lätt för att samarbeta, värdesätter kollegorna i teamet och vill utvecklas tillsammans med dem.

Vi ser gärna att du har:

  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av systemutveckling
  • Goda erfarenheter av backend-utveckling i Node.js
  • Erfarenhet av Websockets och Redis 
  • AWS
  • NoSQL / MongoDb
  • Git

Meriterande:

  • DevOps
  • Continuous integration (CI), Continuous delivery (CDE)

Kontakt och ansökan

Andreas Viklund, CTO andreas.viklund@gordondelivery.com

More To Explore

News

“The service has simplified our deliveries”

The Pong Group has nearly 30 restaurants around Stockholm and Uppsala. When the company opened its e-commerce Pong Market to deliver groceries directly to customers,

Jobb

Backend Developer

Gordon Delivery är en snabbväxande scaleup som på fem år etablerat sig som ledande aktör på den svenska marknaden inom digitalisering av last-mile-flödet, som till