Head of Marketing & Communications

Vill du vara med och förändra en hel bransch? Vi söker nu en driven Head of Marketing & Communications som får en central roll i att utveckla marknadsföringen i alla länder där Gordon är aktiv samt driva bolagets marknadsaktiviteter under vår internationella expansion. Rätt kandidat brinner för att arbeta med kommunikation, trivs i en entreprenöriell miljö och växer med ökat ansvar. Du gillar även att stå på scen och är bekväm att representera bolaget. Ditt mål är att skapa ett känt internationellt varumärke i linje med bolagets strategi.

Om Gordon Delivery

Gordon Delivery är ett snabbväxande ungt bolag som på sex år etablerat sig som ledande aktör den svenska marknaden inom digitalisering och matleveranser, till stor del drivet av e-handeln. På kundlistan finns merparten av aktörerna inom dagligvaruhandeln och bolag som erbjuder färdiga matkassar med recept.

Gordon strävar ständigt efter att utveckla serviceupplevelsen för både sina kunder och konsumenterna som tar emot leveranserna, till stor del genom att digitalisera last-mile-flödet. Modellen bygger på Gordons digitala plattform och så kallade Gordoneerer, professionella och serviceinriktade personer som levererar varor till konsumenter. Med denna lösning får Gordons kunder stöd genom hela leveransprocessen – från mottagen order till nöjd slutkund.

Gordon Delivery växer snabbt, med över fördubblad omsättning årligen sedan starten 2015. Den snabba tillväxten förväntas fortsätta då Gordon redan idag finns i Sverige, Danmark, Finland och Norge, och är i startgroparna för att att etablera sig i fler europeiska länder.

Tjänsten

Som Head of Marketing & Communications ansvarar du för att planera och genomföra Gordon Delivery’s kommunikations- och marknadsföringsaktiviteter.

Exempel på ansvarsområden:

 • Utveckling av marknadsstrategi och marknadsplan för att bygga Gordon Delivery’s varumärke i Sverige såsom internationellt
 • Planera, marknadsföra och delta på events, poddar mm tillsammans med bolagets representanter
 • Aktivt arbeta med PR och media; skriva och publicera vinnande pressmeddelanden etc.
 • Marknadsanalyser, trendspaningar och undersökningar
 • Skapa artiklar, nyhetsbrev, säljmaterial mm
 • Employer branding

Vem är du?

Vill du vara med och förändra en bransch med ett ungt delivery-tech bolag som redan är marknadsledande i Norden? Vi söker dig som har en bred erfarenhet av marknadsföring med fokus på varumärkesbygge och PR. Du är van att producera och kommunicera innehåll med tydligt syfte och mål baserat på bolagets strategier. Du har erfarenhet av att bearbeta media och att bygga varumärke. Nu är du redo för nästa steg med större och mer strategiskt ansvar.

Som person är du nyfiken, målinriktad och får saker gjorda. Du kan fatta egna beslut kring vad som ska prioriteras för att maximera värde. Du är bra på att kommunicera och nätverka och trivs i miljöer där det händer mycket!

Du är en kreativ kommunikatör som tycker om bild, form och ord och har en professionell framtoning. Du har ett helhjärtat engagemang.

Vi ser gärna att du har kompetens inom följande områden

 • Stor vana av att skriva säljande copy, white papers och bloggartiklar
 • Förstå hur man använder sociala medier för B2B/B2C
 • Förstå hur man använder Marketing automation för att nå sina mål
 • PR
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Vi erbjuder dig

 • Möjligheten att påverka både rollen och företaget i vår fortsatta internationella expansion
 • Att bli en del av ett härligt gäng drivna kollegor på ett innovativt företag
 • Möjlighet att positionera Gordon Delivery på marknaden som en internationell ledande aktör
 • En modern och avslappnad kultur i en icke-hierarkisk organisation

Övrig information

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Nacka Strand, Stockholm

Rekryteringsprocessen

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev till Ali Ghoce på ag@gordondelivery.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

More To Explore

News

Ny Stjärna till vårt Team

Vi växer så det knakar och här är ytterligare en ny stjärna vi vill lyfta; välkommen till oss på Gordon Kristoffer Roséen, Product Owner! Hur

News

Breakit Scaleup Day i Göteborg

Årets viktigaste tillväxtevent är på ingång – missa inte Scaleup day i Göteborg den 9 november där du får träffa grundare, VD:s och techledare, bland

Jobb

Senior Sales Account Manager

Gordon Delivery är ett snabbväxande ungt bolag som på sex år etablerat sig som ledande aktör på den svenska marknaden inom digitalisering och matleveranser, till