Fleet Developer

Om Gordon Delivery

Gordon Delivery levererar branschledande lösningar inom last-mile logistik för att ge dess kunder konkurrensfördelar, ökad förutsägbarhet och högre värde.

På en kraftigt växande marknad under förändring särskiljer sig Gordon bland logistikaktörer med en tech-plattform i världsklass och genom att ta ansvar för hela kundupplevelsen. Gordon Delivery bygger sin verksamhet utifrån dagens och framtidens konsumentbehov.

Din roll

Som Fleet Developer kommer du att ha en nyckelroll i Gordon Deliverys fortsatta nationella och internationella expansion. Du kommer ansvara för inköp av nya lastbilar där miljötänk, optimering, effektivisering samt kvalitet står i fokus.

Tjänsten är placerad på Gordons kontor i Nacka strand och du kommer att ingå i en global affärsutvecklingsgrupp som ansvarar för att utveckla, etablera och följa upp alla bolag i koncernen.

Gordon Delivery är just nu i en expansionsfas där du kommer ta många egna initiativ för att förbättra verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Bevaka marknaden och standardisera fordonsflottan globalt.
  • Utveckla samarbetet med leverantörer
  • Utveckla bolagets fordonsfinansiering
  • Utnyttja data och analyser för att optimera användningen av fordon.
  • Leda och rulla ut nödvändiga förbättringsprojekt och ge verktyg till verksamheterna i de olika länderna i linje med företagets övergripande strategiska mål.
  • Se till att lokala regelverk följs och går i linje med företagets policys.
  • Skapa och följa upp globala KPI:er.

Din profil

Till den nya tjänsten Fleet Developer söker vi dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom fordonsutveckling och/eller inköp av fordonsflotta.

Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat inom fordonsbranschen eller transportindustrin. Du som söker bör ha en eftergymnasialutbildning inom inköp eller dylikt.

För att passa in i rollen ser vi gärna att du som söker är analytiskt lagd då rollen innefattar både strategiska och operativa moment. På Gordon Delivery kommer du få mycket eget ansvar, vilket ställer krav på att du uppskattar god kommunikation och vågar ta egna initiativ samt drivs av att strukturera upp ditt arbete.

Kontakt och ansökan
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev till Ali Ghoce på ag@gordondelivery.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

More To Explore

News

Ny Stjärna till vårt Team

Vi växer så det knakar och här är ytterligare en ny stjärna vi vill lyfta; välkommen till oss på Gordon Kristoffer Roséen, Product Owner! Hur

News

Breakit Scaleup Day i Göteborg

Årets viktigaste tillväxtevent är på ingång – missa inte Scaleup day i Göteborg den 9 november där du får träffa grundare, VD:s och techledare, bland

Jobb

Senior Sales Account Manager

Gordon Delivery är ett snabbväxande ungt bolag som på sex år etablerat sig som ledande aktör på den svenska marknaden inom digitalisering och matleveranser, till