Nu lanserar Gordon Delivery i Finland och Norge

Gordon Delivery lanserar i veckan i både Finland och Norge. Detta innebär att tusentals slutkunder i Oslo och Helsingfors kommer att få tillgång till hemleveranser av mat. Detta sker genom temperaturreglerade fordon med smidig leveransinformation via företagets egenutvecklade tech-lösning. Huvudstäderna är dock bara det första steget för de båda länderna. 

“I Sverige når vi 80% av svenska slutkonsumenter och i Danmark 96%. Målet för både Finland och Norge är självklart att komma upp i samma nivåer. Vi jobbar redan på att etablera oss i fler städer i Norge och Finland” berättar COO Mikael Sahlsten.

Gordon Delivery har haft en stark tillväxt sedan företaget startade sin verksamhet 2015. Fram tills i förra veckan har företaget haft leveransverksamhet i Sverige och Danmark. Med lanseringen denna vecka dubblas därmed antal länder.

“Det känns otroligt kul att kunna växa så här snabbt. Att stärka vår position i Norden är självklart viktigt för vår tillväxt. Vi hoppas och tror dock också att det kommer att hjälpa våra existerande kunder att också växa snabbare. Med vårt integrerade nätverk i fyra länder kan de lättare etablera sig på nya marknader” säger VD Ali Ghoce.

Den nordiska marknaden är väldigt viktig för Gordon, men inte slutdestinationen.

“Vi pratar redan med många potentiella kunder på kontinenten och möts av ett stort intresse för vår kombination av temperaturreglerade leveranser och en tech-lösning för hela leveranskedjan. Vi ser fram emot att snart kunna erbjuda dem detta, säger expansionschef Kristina Liljestrand. 

More To Explore

News

“The service has simplified our deliveries”

The Pong Group has nearly 30 restaurants around Stockholm and Uppsala. When the company opened its e-commerce Pong Market to deliver groceries directly to customers,

Jobb

Backend Developer

Gordon Delivery är en snabbväxande scaleup som på fem år etablerat sig som ledande aktör på den svenska marknaden inom digitalisering av last-mile-flödet, som till