Gordon Delivery Danmark, søger 1 servicemindet kundekonsulent med godt humør og fuld af energi!

Brænder du for at give vores kunder den absolutte bedste oplevelse? Og er du serviceminded ud over det sædvanlige. Så er det netop dig vi mangler til vores kundeserviceteam i Danmark?

Gordon Delivery er på en vækstrejse, og vi har derfor brug for din hjælp på kontoret på Amager i København.

Gordon Delivery tilbyder last-mile levering af fødevarer til private husstande. Virksomheden startede i 2015 i Sverige og har været i DK siden sommeren 2020. Vi har en stærk teknisk platform, som er rygmarven i vores ydelse. Dertil kommer en masse kølebiler, både egne og eksterne vognmænd. Vi leverer måltidskasser og dagligvarer ud til slutbrugeren. Hvilke vil sige at vores kunder er diverse producenter af måltidskasser samt slutbrugere/kunden der får leveret måltidskasserne/dagligvare. Hvilke vil sige at vi yder kundeservice for dem alle.  

Gordon i Sverige er en veletableret virksomhed med +40 ansatte og mere end 100 egne kølebiler. I Danmark er vi ikke helt så langt, om end vi allerede udfører +80.000 drop til kunder pr. måned. Man vil således betegne os som scale-up, hvilket betyder, at vi skal systematisere eksisterende processer, samtidig med at vi har en ambition om at vokse markant.

Service, service, service – du kommer til at gøre en kæmpe forskel
Du bliver en vigtig del af Gordon Danmark, hvor du dagligt vil håndtere mange forskellige opgaver såsom besvarelse af indgående opkald, tale med vognmændene, håndtering af indkomne mails. Der vil derudover være diverse ad hoc-opgaver med tilknytning til ovennævnte områder.

Vores forventninger til dig…
Du har passion for at give den bedste kundeoplevelse og brænder for at yde den absolut bedste service samt for at gøre en forskel – for såvel kunder som for virksomheden. Du trives med et højt tempo og er god til at have mange bolde i luften. Samtidig er du løsningsorienteret og indstillet på at løse forskelligartede opgaver. Som kundekonsulent er du selvkørende, struktureret og en teamplayer.

Vi ser gerne:

  • At du har nogle års erfaring fra kundeservice eller lignende stilling. 
  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk
  • At du er computer vant
  • Skal kunne arbejde selvstændigt og struktureret
  • Skal være god til at samarbejde, da du vil få en bred kontaktflade
  • Tage ansvar for eget arbejdsområde

Du skal brænde for at give den bedste kundeoplevelse og for at yde den absolut bedste service samt for at gøre en forskel – for såvel kunder som kollegaer. 

Ind i denne kontekst søger vi en ambitiøs og selvstændig kundekonsulent. Du vil blive en del af det Svenske trafikcenter som i øjeblikket er vores daglige kundesupport. 

Arbejdstiden ligger fordelt mandag til søndag – 365 dage om året. Den er ikke fastlagt men skal være i samarbejde med det svenske Trafikcenter. 

Spørgsmål vedr. stillingen samt ansøgning samt CV skal sendes til Winnie Graabæk mail wg@gordondelivery.com eller på mobil +45 4183 4130

Vi holder løbende samtaler. Opslaget bliver taget ned når de rette kandidater er fundet. 

Vi vil glæder vi os til at modtage dit CV og ansøgning, hvor du fortæller os, hvad netop dig og din profil kan bidrage med i stillingen.

More To Explore

News

Nya Talanger till Teamet

Vi på Gordon fick nyligen förstärkning i form av två nya kollegor! Andreas Furu, Manager of Sales, och Kristina Liljestrand, Head of Expansion. Lär känna

Jobb

Test Automation Engineer

Gordon Delivery är ett snabbväxande ungt bolag som på fem år etablerat sig som ledande aktör på den svenska marknaden inom digitalisering och matleveranser, till