Projektledare – Business Development

Vill du vara med och förändra en hel bransch internationellt? 

Om Gordon Delivery

Gordon Delivery är ett snabbväxande ungt bolag som på fem år etablerat sig som ledande aktör den svenska marknaden inom digitalisering och matleveranser, till stor del drivet av e-handeln. På kundlistan finns merparten av aktörerna inom dagligvaruhandeln och bolag med erbjudande av matkassar. 

Gordon strävar ständigt efter att utveckla serviceupplevelsen för både konsumenter och detaljhandlare, till stor del genom att digitalisera last-mile-flödet. Modellen bygger på Gordons digitala plattform och så kallade Gordoneerer, professionella och serviceinriktade personer som levererar varor till konsumenter. Samtidigt som Gordon stödjer handlare genom hela leveransprocessen – från mottagen order till nöjd kund.

Gordon Delivery växer snabbt, med över fördubblad omsättning varje år sedan starten 2015. Den snabba tillväxten förväntas fortsätta i Sverige samt genom internationell expansion. Erbjudandet har redan lanserats med framgång i Danmark sommaren 2020.


Tjänsten

Som Projektledare Affärsutveckling kommer du projektleda utvecklingen av våra tjänster och erbjudanden. Tillsammans med övrig organisation förädla befintligt erbjudande och utveckla nya. För att säkerställa att vi har en konkurrenskraftig och lönsam produktportfölj.

  • Ansvarig projektledare för vår utveckling av våra tjänster och framtagning av nya erbjudanden.
  • Identifiera och driva affärsmöjligheter med kunder, pågående affärer och kommande affärsmöjligheter.
  • Identifiera och utveckla affärsmöjligheter, nya produkter och tjänster.
  • Tillsammans med organisationen säkerställa en konkurrenskraftig produktportfölj (omfattning, affärsmodeller, villkor och prissättning).
  • Medverka i enskilda försäljningsuppdrag.
  • Regelbunden kommunikation till organisationen och intressenter om status och uppföljning i arbetet.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet för tjänsten. Vi ser gärna att du har kunskap om vår bransch eller närliggande i roller som t ex affärsutvecklare eller projektledare eller liknande. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du är också resultatorienterad med ett intresse för affärsutveckling. Vidare så är du kommunikativ och trivs att skapa kontakt med andra människor samt att bygga ett starkt nätverk.

Kontakt och ansökan

Ali Ghoce, CEO
ag@gordondelivery.com

More To Explore

News

Nu lanserar Gordon Delivery i Finland och Norge

Gordon Delivery lanserar i veckan i både Finland och Norge. Detta innebär att tusentals slutkunder i Oslo och Helsingfors kommer att få tillgång till hemleveranser

Jobb

Test Automation Engineer

Gordon Delivery är ett snabbväxande ungt bolag som på fem år etablerat sig som ledande aktör på den svenska marknaden inom digitalisering och matleveranser, till

Jobs

Projektledare – Business Development

Vill du vara med och förändra en hel bransch internationellt?  Om Gordon Delivery Gordon Delivery är ett snabbväxande ungt bolag som på fem år etablerat