Head of Accounting

Vi söker nu en driven redovisningsansvarig för koncernens svenska moderbolag. Som Head of accounting får du en central roll i bolagets ekonomifunktion och tillsammans med CFO och resten av ekonomi-teamet ansvara för redovisningen. Rätt kandidat brinner för att utvecklas och trivs i en entreprenöriell miljö och växer med ökat ansvar. Minst 5 års erfarenhet från roller inom ekonomi eller redovisningsbyrå.

Om Gordon Delivery

Gordon Delivery är ett snabbväxande ungt bolag som på fem år etablerat sig som ledande aktör den svenska marknaden inom digitalisering och matleveranser, till stor del drivet av e-handeln. På kundlistan finns merparten av aktörerna inom dagligvaruhandeln och bolag med erbjudande av matkassar. 

Gordon strävar ständigt efter att utveckla serviceupplevelsen för både konsumenter och detaljhandlare, till stor del genom att digitalisera last-mile-flödet. Modellen bygger på Gordons digitala plattform och så kallade Gordoneerer, professionella och serviceinriktade personer som levererar varor till konsumenter. Samtidigt som Gordon stödjer handlare genom hela leveransprocessen – från mottagen order till nöjd kund.

Gordon Delivery växer snabbt, med över fördubblad omsättning varje år sedan starten 2015. Den snabba tillväxten förväntas fortsätta i Sverige samt genom internationell expansion. Erbjudandet har redan lanserats med framgång i Danmark sommaren 2020.

Tjänsten

Som Head of Accounting ansvarar du för:

 • Bokföring
 • Månadsbokslut
 • Månadsrapportering
 • Årsbokslut
 • Ekonomiuppföljning
 • Framtagning av bolagets nyckeltal och analyser
 • Stöd till CFO
 • Stödja kunder och leverantörer rörande ekonomifrågor

Vem är du?

Vi söker dig som har en god erfarenhet av företagsekonomi. Du är van att fatta egna välgrundade beslut i enlighet i det dagliga arbetet med hänsyn till gällande lagar och regler.  

Som person är du noggrann, målinriktad och får saker gjorda i rätt tid. Du är bra på att kommunicera och trivs i miljöer där det händer mycket!

Vi erbjuder dig

 • Spännande och utvecklande tjänst i ett bolag i stark tillväxt 
 • Att bli en del av ett härligt gäng drivna kollegor på ett innovativt företag
 • En modern och avslappnad kultur i en icke-hierarkisk organisation

Övrig information

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Nacka Strand, Stockholm

Skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 15 april. 

Kontaktperson

Mathias Malmlöf (CFO)

mathias.malmlof@gordondelivery.com

More To Explore

News

Gordon Delivery tar in 150 miljoner – värderas till 1 miljard!

Gordon Delivery tar in 150 miljoner kronor i nytt kapital genom en nyemission och bolaget värderas nu till 1 miljard.  Läs mer här: https://www.di.se/digital/hans-techbolag-for-e-handeln-nar-miljardvardering-vaxer-med-400-procent-i-ar/  Investeringen