UX/UI Designer

Gordon fortsätter att växa och vi söker nu vår första UX/UI Designer till Gordon Tech. Du kommer spela en viktig roll i vår ambition att bli den ledande aktören inom e-handel med mat genom att digitalisera last-mile flödet och ge slutkunden en upplevelse i världsklass. Minst 3-5 års erfarenhet av UX och UI-design efterfrågas.

Gordon Delivery är ett snabbväxande ungt bolag som på fem år etablerat sig som ledande aktör på den svenska marknaden inom digitalisering och matleveranser, till stor del drivet av e-handeln. På kundlistan finns merparten av aktörerna inom dagligvaruhandeln och bolag med erbjudande av matkassar, såsom Coop, Hemköp, HelloFresh, Simple Feast mm.

Gordon strävar ständigt efter att utveckla serviceupplevelsen för både konsumenter och detaljhandlare genom att digitalisera last-mile-flödet.

Modellen bygger på Gordons digitala plattform och att professionella och serviceinriktade personer, så kallade Gordoneerer, levererar varor till konsumenter samtidigt som Gordon stödjer handlare genom hela leveransprocessen – från mottagen order till nöjd kund.

Gordon Delivery växer snabbt, med mer än fördubblad omsättning varje år sedan starten 2015. Den snabba tillväxten förväntas fortsätta i Sverige samt genom att erbjudandet nu lanseras internationellt, där arbetet redan är igång i både Danmark och Finland.

Om tjänsten

Vi söker en UX/UI Designer som har ett genuint intresse för användarupplevelse och design. Du kommer att ingå i ett härligt produktutvecklingsteam som ansvarar för Gordons it-lösningar, allt från desktop/mobilsajt till appar för Android och iOS samt utveckling av nya smarta tjänster för våra kunder och slutanvändare.

I rollen som UX Designer kommer du skapa wireframes och prototyper, innovativa och intuitiva gränssnitt, samt kvalitetssäkra design utifrån att skapa och uppdatera best practice för designsystem och styleguide. Du har alltid användaren och användarupplevelsen i fokus, och är en hands-on designer som är stark inom både interaktionsdesign samt grafisk design.

Du har god förståelse för de tekniska aspekterna och kan med enkelhet kommunicera och överlämna design till utvecklare.

Utöver detta innefattar rollen även generella designuppgifter som vidareutveckling av vår grafiska profil, samt design och framtagande av marknadsmaterial till sociala kanaler och hemsida.

Du har goda kunskaper inom:

  • Några av de vanligaste designverktygen, (Figma / Sketch / Adobe CC Suite)
  • Guidelines och trender för webb- och native-plattformar (iOS, Android, responsiv design)
  • Kravställning och prioritering av olika initiativ
  • Relevant utbildning inom UX/interaktionsdesign/grafisk design eller likvärdigt.
  • Minst 3 års erfarenhet av att jobba med UX/UI, både för webb och mobila plattformar.
  • Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift

Vem är du?

Du är en kreativ person som redan arbetat några år som UX/UI-designer och har erfarenhet av arbetet både för webb och mobilappar.

Som person har du mycket god samarbetsförmåga, är analytisk och leveransorienterad. Utöver detta tror vi att du har ett högt kvalitetstänk med ett effektivt och kundfokuserat förhållningssätt.

Tjänsten passar dig som vill ta dig an en roll där du får chans att komma med egna idéer och tankar, ta mycket eget ansvar och jobba proaktivt med nya lösningar. Vi är ett litet företag i ständig förändring och man måste känna sig bekväm med en flexibel vardag.

Samtidigt är du aldrig ensam – i teamet finns grymma kollegor som tror på dig och som vill att du ska ha de bästa förutsättningar för att förverkliga dina arbetsuppgifter!

Vi erbjuder dig

  • Möjligheten att påverka både rollen och företaget i sin fortsatta internationella expansion.
  • Att bli en del av ett härligt gäng drivna kollegor på ett innovativt företag.
  • En modern och avslappnad kultur i en icke-hierarkisk organisation.

Kontakt och ansökan

Andreas Viklund

andreas.viklund@gordondelivery.com

070-228 68 10

More To Explore

Jobb

Sales Manager

Gordon Delivery är ett snabbväxande ungt bolag som på fem år etablerat sig som ledande aktör på den svenska marknaden inom digitalisering och matleveranser, till

Norway country manager road
Jobs

Country Manager Norway

As Country Manager for Norway you will have a key role in establishing Gordon Delivery on the Norwegian chilled grocery market, with the goal of